PRO ROMÂNIA ÎN CARAȘ-SEVERIN

Omul de afaceri reșițean Sorin Simescu a pus bazele, în Caraș-Severin, unei noi formațiuni politice ce-și face intrarea pe scena politică a țării: PRO ROMÂNIA, un partid de centru cu accente patriotice, modern, calificat chiar de către liderul său, deputatul Daniel Constantin, ca fiind de factură post-modernistă europeană.

Deputatul Daniel Constantin s-a aflat vineri la Reșița unde a lansat filiala județeană a viitoarei formațiuni politice. În Caraș-Severin, grupul de inițiativă, format în principal din oameni de afaceri, este condus de Sorin Simescu, fost vice-primar PDL al Reșiței.

În cadrul unei conferințe de presă, Daniel Constantin a declarat că cetățenii sînt dezamăgiți de guvernarea PSD – ALDE și s-a simțit nevoia unei noi formațiuni politice ce va fi pregătită să intre în scenă la viitoarele alegeri europarlamentare din 2019. O politică așezată și coerentă promit liderii Pro România, formațiune la care a aderat și fostul ministru al educației Sorin Câmpeanu, dar și alți deputați.

Lumea politicii românești vorbește despre alăturarea fostului premier Victor Ponta la această construcție politică.

Daniel Constantin a dorit să tragă un semnal de alarmă referitor la bugetul României despre care, fostul lider ALDE, spune că va fi epuizat în luna octombrie, iar măsurile fiscale adoptate de Guvern reprezintă o încercare disperată de a face rost de bani la bugetul consolidat. Contul defalcat la TVA este o crimă pentru oamenii de afaceri mici care vor intra în faliment din cauza imposibilității rulării lichidităților. Creșterea accizelor la carburanți va produce o creștere a prețurilor în lanț. Fără investiții nu vom avea nici o șansă să repornim economia, avertizează fostul ministru în Cabinetul Ponta!

România nu este pe drumul cel bun, iar cetățenii sînt tot mai dezamăgiți. O speranță poate fi Pro România, cred Daniel Constantin și Sorin Simescu.