ADI TORMA DEMISIONEAZĂ PE FACEBOOK

Primarul liberal al orașului Moldova Nouă și-a anunțat oficial demisia pe pagina personală de Facebook, la doar un an și cîteva luni de la preluarea mandatului. Adrian Torma scrie în postarea sa că decizia nu a fost una la cald. Cine mă cunoaşte ştie că sînt un luptător, dar din păcăte nu văd un viitor pentru mine în această junglă transpartidică, lipsită de patriotism, plină de obedienţă şi din pacate îndreptată împotriva poporului român. Cu siguranţă am facut şi greșeli, iar cei cărora le-am greşit, am puterea să le cer scuze. Mi-aş dori ca pe viitor, primarul pe care îl veţi alege să fie mult mai puternic şi abil decât mine şi poate ceea ce în suflet eu mi-am dorit şi nu am reuşit, el, împreuna cu dvs. să reuşească să puna în aplicare!”, a mai spus Adrian Torma, care l-a învins în alegerile locale de anul trecut pe social-democratul Matei Lupu, instala miercuri, 26 iulie a.c., în funcția de Prefect de Caraș-Severin.

Adrian Torma a scris că nu este pregătit pentru această clasă politică, că nu dorește ca prin atitudinea sa față de clasa politică să penalizeze Moldova Nouă prin nealocarea de fonduri și, ca atare, este hotărît să-și depună mandatul la finele lunii septembrie. „Sunt hotărât ca la finalul lunii septembrie să renunț la funcția de primar, pentru ca noul primar pe care o să vi-l alegeți să aibă posibilitatea de a începe un an financiar avînd toate pîrghiile în a-și construi bugetul și viziunea pentru cel puțin 2 ani și 6 luni de mandat. Pîna la finalul lunii septembrie îmi voi duce la îndeplinire obiectivele deja asumate. Voi conlucra cu colegii și cu cetățenii cu aceeași atitudine, voi pune în aplicare toate solicitările instituțiilor statului. Cu siguranță voi fi la fel de activ, dar hotărît cu decizia de a renunța!”, a mai spus actualul primar de la Moldova Nouă.

Adrian Torma, PNL, are 40 de ani și este om de afaceri, firma familiei fiind lider național la importul de sobe și materiale de construcții din Serbia.